Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului

Adaugat in categoria: Diverse la data de 19 Aug 2011

Romania este astfel depasita doar de tari precum Germania, Austria, Italia, Rusia, SUA, Marea Britanie, Franta, Elvetia si Spania. In perioada ianuarie-mai 2011 turistii romani au cheltuit doar pentru noptile de cazare suma neta de peste 3,9 milioane euro, cu 16% mai mult decat in perioada similara a anului precedent.

Interesul pe care Asociatia Vieneza de Turism il manifesta pentru piata din Romania se traduce si prin evenimente de marketing inedite. Astfel romanii se vor putea plimba in curand prin palatul Belvedere si gradinile acestuia chiar pe strazile Bucurestiului. WienTourismus intentioneaza sa organizeze in septembrie un proiect intitulat “Plimbari vieneze“: un ecran imens cu scene din Belvedere si gradinile acestuia va fi montat pe peretele exterior al unei cladiri.

Trecatorii vor fi filmati, iar imaginile lor vor aparea pe ecran, lasand impresia ca se plimba de fapt prin bine-cunoscutul peisaj vienez al palatului imperial. Ca amintire cei interesati vor primi si o fotografie. Un eveniment similar va avea loc aproximativ in aceeasi perioada la Moscova, in centrul comercial GUM. Este pentru prima oara cand Asociatia Vieneza de Turism organizeaza o actiune de marketing de acest gen.

Conform bilantului realizat de Asociatia Vieneza de Turism din capitala Austriei a inregistrat in prima jumatate a anului 2011 cifra record de 5 milioane de nopti de cazare, care au generat in perioada ianuarie-mai 2011 incasari nete de 182,3 milioane euro cu 12,1% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Pentru a atinge o performanta similara sau chiar mai buna in cea de-a doua jumatate a anului, Asociatia Vieneza de Turism va cheltui 6,8 milioane de euro pentru actiuni de marketing in 23 de tari, printre care si Romania.

Taguri: ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay