Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse

Adaugat in categoria: Oferte la data de 11 Apr 2011

JW Marriott Grand Hotel redeschide restaurantul principal al hotelului după şase luni de pregătiri intense şi o investiţie considerabilă. Momentul inaugurării a fost marcat cu o degustare de cinci stele a noului meniu, la care au participat peste 200 de invitaţi.

Momentul inaugural a fost pentru oaspeți o incursiune în detaliu printre preparatele care alcătuiesc noul meniu al JW Steakhouse dar și o dovadă a ceea ce își propune restaurantul să aducă în atenția publicului: cealaltă fațetă a culturii culinare americane, în afară de aceea de fast-food: o bucătărie foarte elaborată cu feluri de mâncare care au trecut testul timpului devenind clasice (Double Baked Potato, Maryland Style Crab Cake, Kansas City Steak Soup etc.), cu ingrediente și recipiente specifice sau chiar cu designul și arhitectura restaurantului.

Restaurantul de tip “steakhouse” este un concept de origine pur americană, binecunoscut fiind faptul că în SUA se produce cea mai mare cantitate din carnea de vită consumată la nivel mondial. JW Steakhouse este un concept de restaurant al lanțului hotelier Marriott Internațional care operează în 70 de țări, peste 3500 de hoteluri. În România se inaugurează al doilea JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis anul trecut la Londra.

“Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, acest restaurant își propune să creeze un nou standard pe piața restaurantelor din România, atât în ceea ce privește calitatea preparatelor dar și în cea a serviciilor. În acest spirit o să remarcați în JW Steakhouse, alături de o selecție impresionantă de vinuri din toată lumea, un Bourbon Bar unic, un Cigar Lounge ultradotat și o zonă de “private dining” special concepută pentu a asigura clienților noștri cel mai elegant ambient pe care și-l pot dori de la un restaurant.

Suntem convinși că acest restaurant va deveni în scurt timp un reper major pe piața restaurantelor din România – a declarat Directorul General al JW Marriott, Igael Porecki.Autenticitatea conceptului iese în evidență imediat ce pășești în restaurant, căci tot ce este reprezentativ pentru un adevărat American Steakhouse este realizat până la cele mai mici detalii: bucătăria deschisă, meniul afișat pe două table uriașe, chiar deasupra bucătăriei, utilată cu cele mai bune instrumente și recipiente pentru gătit.

De remarcat, dintre acestea, sunt “broilerul”, un grătar special care este poate cel mai important “ingredient” în obținerea unei fripturi desăvârșite, rotisorul, pentru preparatele din carne de pasăre și vitrina de maturare în mediu umed pentru carnea de vită.Friptura din carne de vită reprezintă centrul de greutate în jurul căruia gravitează întreg conceptul restaurantului.

De aceea, carnea folosită în restaurant este de cea mai bună calitate și este importată din SUA și Marea Britanie. USDA Black Angus Choice Beef și Black Angus Aberdeen sunt cele două tipuri de carne din care se fac manual “cut”-urile zilnice de chiar bucătarul șef. Carnea importată este supusă unui proces de maturare în mediu umed care începe în momentul sacrificării și care devine complet după 21 de zile.

Carnea de porc, pește sau pasăre, dar și fructele de mare completează meniul astfel încât să acopere orice solicitare sau preferința culinară.Restaurantul are o suprafață de 580 mp și o capacitate de 240 de locuri. Este deschis pentru mic dejun și cină în fiecare zi, iar duminică pentru brunch.

Taguri: , , ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay