Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu @ Comunicat de presa

Adaugat in categoria: Diverse la data de 4 Jan 2011

Semn al cresterii obtinute in acest an de criza este si faptul ca hotelul a avut un grad de ocupare de 100% pentru perioada Revelionului 2011, pachetul pentru final de an fiind vandut deja din luna mai a anului.

In martie 2010 a fost inceput parteneriatul cu Clubul Economic German din Transilvania – Deutscher Wirtschaftsclub Siebenburgen, care isi are sediul la hotel Golden Tulip Ana Tower din Sibiu.

Dintre activitatile realizate impreuna in 2010 se distinge demonstratia de croitorie de lux sustinuta in scopuri caritabile in data de 19 aprilie in restaurantul 585 Fusion de catre Alexandru Ciucu, furnizor exclusiv de costume barbatesti al Casei Regale a Romaniei.

In premiera, restaurantul panoramic de la etajul 11 al hotelului a gazduit in 5 decembrie 2010 prima editie a “Nunti la inaltime”, eveniment care a permis prezentarea celor mai bune oferte ale creatorilor de frumos puse in evidenta in cadrul mirific al celui mai inalt restaurant al Sibiului.

Pentru anul 2011 echipa hotelului se angajeaza sa pastreze in continuare nivelul ridicat al serviciilor si sa isi intensifice politica de implicare in viata comunitatii prin sprijinirea unor evenimente si organizatii artistice si culturale de inalt nivel.

In acest sens se vor inaugura in luna ianuarie Ana Art Galleries, spatii de expunere care vor fi puse la dispozitia artistilor plastici in cele doua hoteluri ale Ana Hospitality Group din Sibiu: Hotel Ana si Hotel Golden Tulip Ana Tower.

Despre Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu
Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu 4*, situtat in centrul Sibiului este membru al Ana Hospitality Group, din care mai fac parte Hotelul Ana din Sibiu si Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.

Hotelul dispune de 81 de camere, 2 sali de conferinta, un restaurant panoramic, de un bar si de un centru de fitness si wellness.

Hotel Golden Tulip Ana Tower****
Scoala de Inot nr. 2, 550005 Sibiu, Romania
Tel: +40.269.234.000, Fax: +40.269.224.000

Taguri: , , , ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay