Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

Ultimele oferte externe de Revelion sub 250 de euro

Adaugat in categoria: Oferte la data de 29 Dec 2010

Cele mai ieftine oferte de Revelion în străinătate cu plecare pe 30 decembrie sau 31 decembrie te costă acum între aproximativ 200 de euro şi 240 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Cele mai avantajoase destinaţii pentru Revelion sunt Nisipurile de Aur, Halkidiki, Napoli sau Veneţia, scrie money.ro.

Revelion în Turcia cu 207 euro

Un sejur de Revelion la Istanbul te costă în această perioadă 207 euro. Tariful a fost redus de la 315 euro şi acoperă trei nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele din Istanbul, transportul cu autocarul pe ruta Bucureşti-Istanbul şi retur, precum şi ghidul însoţitor.

Revelion în Bulgaria cu 233 de euro

O vacanţă de patru zile în staţiunea Nisipurile de Aur ajunge astăzi la 233 de euro. În preţ intră cazarea la un hotel de patru stele din staţiune, cu all inclusive, precum şi transportul cu autocarul. Plecarea spre Nisipurile de Aur e mâine, 30 decembrie.

Revelion în Sithonia (Halkidiki) cu 225 euro

Dacă vrei să îţi petreci Revelionul în Grecia, un sejur de patru zile în Sithonia ajunge acum la 225 de euro. Tariful a fost redus de la 325 de euro şi acoperă trei nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele din Sithonia, cina festivă de Revelion, transportul cu autocarul, precum şi însoţitorul de grup. Plecarea către Grecia este pe 30 decembrie.

Revelion la Napoli cu 240 euro

Un sejur de cinci zile la Napoli ajunge în această perioadă la 240 de euro. Tariful acoperă patru nopţi cazare la un hotel de trei stele din Napoli, cu demipensiune, precum şi biletul de avion pe ruta Bucureşti-Napoli şi retur, inclusiv taxele de aeroport. Preţul a fost redus de la 378 de euro. Plecarea spre Napoli e vineri, 31 decembrie.

Tot 240 de euro te costă un sejur de patru zile la Veneţia, în perioada Revelionului. În preţ intră trei nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele din Veneţia, transportul cu avionul, precum şi taxele de aeroport.

Taguri: , , , , , , ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay