Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

Revelion 2011: de 50 sau 13.000 lei

Adaugat in categoria: Oferte la data de 28 Dec 2010

Anul vechi se îngroapă cu o petrecere, iar cel nou este întâmpinat tot cu o petrecere. Unde şi cum se organizează petrecerea, adică Revelionul, depinde de preferinţele şi buzunarele fiecăruia dintre noi. Noi am inventariat doar cât ne costă Revelionul din ăst an.

Nicăieri nu-i ca acasă… spune o vorbă bătrânească, iar ea pare să-şi dovedească veridicitatea şi de Revelion, mai ales dacă noul an vă găseşte cu portofelele cam goale. “Cabana Plăpumica” e cea mai ieftină soluţie şi după estimările noastre cu vreo 100 lei şi cu un minim de fiţe puteţi asigura o masă festivă mai mult decât îndestulătoare pentru Revelion, pentru două persoane.

Un kilogram de carne pentru friptură costă vreo 15 lei, două kilograme de cartofi – 4 lei , o sticlă de vin – 15 lei, zarzavaturi pentru ciorbă – 5 lei, salam – 9 lei, vin spumant – 7 lei, peşte – 20 lei, cârnaţi – 10 lei, un cozonac – 7-8 lei, brânză – 10 lei… toate fac în jur de 100 lei şi sigur e că nu puteţi consuma mâncarea preparată într-o singură noapte, aşa că având acest buget v-aţi asigurat hrana necesară. Dacă mai invitaţi câţiva prieteni sau membri ai familiei, dacă aveţi muzica pe care v-o doriţi, petrecerea Revelionului acasă poate fi reţeta perfectă pentru noaptea dintre ani.

Departe de casă pe 100 sau 3000 de euro. După un an întreg de stat acasă, vreţi un Revelion în ţări străine! Se aranjează. Cu bani mai mulţi sau mai puţini. Depinde cum vă lasă buzunarul. Dacă bugetul e foarte restrâns, petreceţi Revelionul în Grecia cu 125 de euro sau în Bulgaria, la Nisipurile de Aur: aici veţi plăti 129 Euro pentru pachetul de o noapte, 198 Euro pentru pachetul de două nopţi sau 226 euro pentru un sejur de trei nopţi, iar oferta e all inclusive, la un hotel de patru stele.

În plus, aveţi acces gratis la facilităţile hotelului, de la tenis de masă, piscină interioară, saună, solar şi fitness. Budapesta se arată a fi şi ea destul de accesibilă, aşa că pentru patru nopţi daţi 235 euro /persoană, iar Turcia cere cu 50 euro mai mult.

Citeste pe larg in Tribuna

Taguri: , , , , , , ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay