Cazare

Cazare

Cazare
Cazare | Stiri Cazare
Muzica si Concerte | Jocuri Online | Cazare si turism in Romania | Evenimente din Romania

Ciuc Premium Si Groove Hour lanseaza i-Tour Schi

Adaugat in categoria: Munte la data de 20 Dec 2010

iTour

Ciuc Premium si Groove Hour, in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania lanseaza, in data de 22 decembrie, la Brasov, cel mai amplu proiect de informare turistica dedicat sporturilor de iarna, i-Tour Schi: peste 350.000 de pliante pentru promovarea partiilor de schi omologate din Romania.

Conceptul dezvoltat pentru sezonul de iarna 2010-2011 reprezinta o premiera in ceea ce priveste informarea turistica in Romania. Pentru prima data 78 de partii omologate din tara vor fi promovate pe pliante turistice prin intermediul proiectului national de informare si promovare turistica i-Tour si puse gratuit la dispozitia turistilor prin bunavointa Ciuc Premium, partener in cadrul proiectului i-Tour al doilea an consecutiv.

Ciuc Premium este o bere dintr-o mie, iar pentru consumatorii ei conteaza doar gustul. Ne-am asociat proiectului i-Tour pentru ca este un proiect unic in tara, care pune n valoare patrimoniul turistic national si astfel stim ca vom comunica in special cu oamenii care apreciaza lucrurile cu adevarat esentiale.

In aceasta iarna am ales sa realizam un proiect special prin i-Tour, si anume elaborarea a 17 harti care cuprind peste 70 de partii de schi omologate din tara, statiuni montane si orase turistice, ce vor fi oferite gratuit turistilor in 11 judete. Astfel, continuam traditia prin care sustinem atractiile montane si turismul activ.” a declarat Razvan Tucaliuc, Brand Manger Ciuc Premium

Ciuc Premium ofera pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe domenii schiabile si de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurand accesul turistilor la cat mai multe informatii despre domeniile schiabile din cele 11 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna.

“Sezonul de schi 2010 2011 debuteaza anul acesta cu proiectul i-Tour extins la nivel national si online pe www.i-tour.ro. Ne-am respectat angajamentul pe care ni l-am asumat fata de turisti si parteneri in sezonul estival din acest an si am extins reteaua de standuri Groove Hour cu 125 de puncte.

Acum turistii aflati in peste 30 de localitati, din 11 judete vor beneficia de harti gratuite ale partiilor omologate, harti ale statiunilor si oraselor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice de vizitat, aflate la receptie sau in centrele de informare turistica din zona.” a declarat Dragos Paiu, Director de Marketing Groove Hour.

Taguri: , , , , , , ,

Comment Form


Arhiva

 • September 2011 (1)
 • August 2011 (1)
 • April 2011 (6)
 • January 2011 (11)
 • December 2010 (26)
 • Parteneri

  Concerte in Romania
  Telefoane
  Vremea in Romania
  Ziare din Romania
  Jocuri Online distractive
  Mesaje si Urari sms-uri

  Etichete

  4 stele Albac Ardeal Arieseni baie proprie banchete Borsa Bucuresti Bulgaria Buşteni cazare Cluj craciun Delta Dunarii Gorj Grecia hotel hoteluri Hunedoara internet wireless Italia last minute Litoral lux Maramures nunti pensiuni Poiana Brasov Predeal restaurant revelion rit vechi Romania Rânca schi Sibiu Sinaia Spania strainatate terasa Turcia turisti Ungaria Valea Prahovei Viena

  Stiri cazare recente

  » Targul de Turism al Romaniei @ Toamna 2011
  » Romanii au cheltuit pe cazare in Viena 3.9 milioane euro in primele cinci luni ale anului
  » JW Marriott @ Inaugurarea JW Steakhouse
  » Hotelul EUROPA din Eforie Nord se redeschide
  » Pensiunea Atlantic @ Targul Mures
  » Pensiune si cazare pe Valea Ariesului
  » Hotelul Marmatia un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei si Maramures
  » Panoramic restaurant @ Terasa Cluj
  » 6,9 mil de turisti straini au vizitat Romania in luna noiembrie
  » Noi taxe turistice pentru cei care vor sa viziteze Roma

  Radio Online

  Telefoane

  Cazare in Romania


  Copyright © 2010 - Cazare - Gazduire Web by HostWay